GTE2
Image default
Dienstverlening

Voor uw transport contacteert u dit familiebedrijf uit Antwerpen

Bent u een bedrijf dat op zoek is naar transport in Antwerpen en omstreken? Dan kan u bij S’Jegers zeker een oplossing vinden voor uw probleem. Dit familiebedrijf is gevestigd in 1995 en startte met het vervoer van zeecontainers. Jaar na jaar breidde het uit tot de enorme vloot en infrastructuur dat het nu heeft. Constant kort op de bal spelen heeft ervoor gezorgd dat zij altijd mee zijn met de nieuwste technieken, zoals walking floor-transport.

Een oplossing voor elk soort goed

Dit transportbedrijf heeft ondertussen 300 trekkers, 600 containerchassis, tankwagen, kiepwagen, 250 huifwagens en een 20-tal trekkers die geëquipeerd zijn voor het transport van koel- en vriestransport. Jaarlijks verzetten ze zo’n 150 000 containers. Ze zijn in orde met alle certificaten en mogen ook farmaceutische en gevaarlijke transporten uitvoeren. Elke vrachtwagen wordt onderhouden in hun eigen garage, bemand door ervaren mecaniciens. Bij nood worden ze gedepanneerd door een eigen depannagedienst. Een fumigatie-zone in Kallo, dicht bij de haven van Antwerpen, reinigt alle containers na transport zodat er geen ongedierte of schimmels in achterblijven. Een GPS-tracker op elke vrachtwagen zorgt ervoor dat ze op elk moment weten waar alle goederen zijn. Kortom, uw goederen zijn dus op alle manieren veilig! Voor bulkgoederen voorziet S’Jegers de mogelijkheid van walking floor-transport. Bij dit soort transport moeten de goederen niet handmatig uit de trailer gehaald worden omdat ze naar buiten worden gewerkt door de walking floor: een hydraulische vloer in de trailer. Zo bespaart u veel tijd. Walking floor-transport is geschikt voor droge bulkgoederen, zoals steenkool, graan en zand, maar ook voor verpakte goederen in grote hoeveelheid, zoals paletten.

Verwacht correcte communicatie over uw transport

Deze expert uit Antwerpen heeft veel ervaring in het transport en garandeert u dan ook een vlotte communicatie over uw goederen, de offerte en tijdens het transport zelf. Om sociale dumping tegen te gaan, nemen ze ook enkel chauffeurs aan met een Belgische identiteit. Vraag vandaag uw offerte aan en hij steekt morgen al in uw mailbox. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.