GTE2
Image default
Auto

Waarom ‘normaal’ rijden als je privé kan leasen

Waarom zou je privé leasen? De meeste mensen durven het niet aan omdat je vast zit aan bepaald termijn. Want stel je voor dat je toch iets anders wilt, of stel je voor dat je vanwege diverse redenen je maandbedrag niet meer kan betalen. Dan heb  je een groot probleem. Ja, dat klopt.. maar stel je eens voor dat je je helemaal niet hoeft te binden aan een contract van jaren, en dat je zelf mag bepalen hoe goedkoop jij je auto leaset. Zou dit dan je mening over goedkoop auto leasen doen veranderen? Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Lees dan gauw verder.

Voordelen

Er zijn tal van voordelen als je gaat leasen. Je kunt het ten eerste zo goedkoop maken als je zelf wilt. Voor iedereen is er wel een passende auto te vinden. Ben je op zoek naar een sportieve snelle auto? Of ben je op zoek naar een gezinsauto die ruim is en jou en je gezin van alle gemakken voorziet? Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, het kan allemaal. Ten tweede rijd je altijd in een nieuwe auto en tot slot weet je altijd waar je aan toe bent omdat alle kosten, op je brandkosten na, volledig zijn gedekt.

Plezierig rijden

Privé leasen is dus vooral flexibel en comfortabel rijden. Je hoeft je namelijk niet druk te maken  om de onderhoud van je auto. De kosten hiervan zitten in het leasebedrag. Verder hoef je je ook niet druk te maken om de verzekering. Ten slotte mag je ook profiteren van de luxe van  vervangend vervoer en pechhulp indien de situatie zich voordoet.  Aan het einde van de termijn lever je de auto weer in. Hierna kan je profiteren van een nieuwe goedkoop lease auto, of de auto afkopen. Ben je om? Ga dan snel op zoek naar je nieuwe auto

Voor meer info : Waarom ‘normaal’ rijden als je privé kan leasen