GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom zou je een epoxyvloer kiezen?

Bij twijfel over het type vloer dat goed zou zijn voor je bedrijf, is een epoxyvloer een bijzonder interessante optie. Zo een vloer is immers bijzonder resistent tegen mechanische en chemische aantasting. Zuren en kleurstoffen hebben bijvoorbeeld meestal weinig effect op een epoxyvloer. Epoxyvloeren staan ook bekend om hun hoge krasvastheid. Een ongelukje tijdens het werk zal dus geen krasjes achterlaten op de vloer. Dankzij al die eigenschappen is een epoxyvloer de eerste keus voor industriële ruimtes, maar ook voor magazijnen en laboratoria. Benieuwd naar de mogelijkheden naast een epoxyvloer, zoals een PU gietvloer? Lees dan snel verder, wij vertellen je er graag meer over!  

Stevige flexibele vloeren

Een epoxyvloer is natuurlijk niet je enige mogelijkheid. Een PU gietvloer (kort voor polyurethaan) is een nog sterkere optie dan epoxy. Een PU gietvloer leent zich voor de allergrootste industriële ruimtes. Verder is een PU gietvloer ook een gangbare oplossing voor kleinere ruimtes, zoals kleine ateliers, professionele keukens of zelfs gewoon voor thuis. We hebben veel ervaring met PU vloeren en raden daarom aan om te werken met een topspecialist die goed weet waarmee hij of zij bezig is. ABBI Industrie heeft bijvoorbeeld tonnen ervaring met alle soorten vloeren. ABBI Industrie veegt de vloer aan met de concurrentie wat betreft prijskwaliteitsverhouding. Stel hen gerust vragen. Via hun website vraag je gemakkelijk offertes aan.

Opteer voor een ervaren vakman

Voor de aanleg van je vloeren doe je best een beroep op een topspecialist zoals ABBI Industrie uit Niel bij Antwerpen. ABBI Industrie heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van PU gietvloeren. Zo weet je zeker dat je met ervaren vakmensen werkt. Bovendien zit u goed voor een gunstige offertes en een goede prijskwaliteitverhouding. Informeer je snel en gemakkelijk via de site van de specialist en ontvang een prijskaartje op maat van jouw bouwproject. Uiteraard kan je ook bij hen terecht voor meer vragen over een epoxyvloer of PU gietvloer.