GTE2
Image default
Winkelen

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

Sneakers… mijn favoriete schoenen! Waarom? Omdat je sneakers werkelijk altijd en overal bij kan dragen. Sneakers zijn perfect voor ons een jeans, korte broek, jurkje, rok, net pak, etc. Sneakers kun je gewoon echt overal bij dragen en zijn tegenwoordig in zoveel modellen, stijlen en kleuren beschikbaar. Heb jij al een favoriet paar sneakers? In dit blog een aantal toffe merken voor je uit die altijd on point zijn wat betreft hun sneakers. 

De sneakers van Nike

Met stip op nummer één staat toch wel Nike. Want zeg nou zelf, de Air Max bijvoorbeeld is wereldberoemd. Nike heeft prachtige sneakers ontworpen maar dat niet alleen. De sneakers van dit merk lopen ook nog eens ontzettend goed waardoor je gegarandeerd een dag kan doorbrengen zonder pijn in je voeten. De Nike Air Max is toch wel het meeste bekend model van dit merk en is geliefd onder vele. Deze schoenen worden gezien als stijlvol maar worden daarnaast ook vaak gedragen op feestjes. Door de zool (met luchtkussens) kan je de hele dag op deze schoenen doorbrengen zonder ook maar één tel last te krijgen van je voeten. Heb je nog geen paar Nikies in je kast staan? Dan raad ik je aan om deze schoenen te kopen. Ik verzeker je, na een keer lopen op deze schoenen wil je niet meer anders. 

Het merk met de 3 strepen

Nog een sneakermerk dat wereld beroemd is, is Adidas. De sneakers van dit merk lijken stiekem best wel op de sneakers van Nike alleen het logo is anders. Waar Nike een “V” teken heeft kenmerkt Adidas zich door de 3 strepen. Deze merken zijn ook wel de grootste concullega’s van elkaar. Of men draagt Nike of men draagt Adidas. Een mix van deze twee merken wordt maar weinig gezien. Deze sneakers worden vooral als stijlitem gebruikt en passen ook onder iedere outfit. Net zoals bij de Nike sneakers raad ik je aan om ook deze schoenen gewoon te kopen. Je zult geen spijt krijgt. 

Het alternatieve merk, bekend van de skaters

Een iets alternatiever merk maar nog steeds een merk met prima sneakers is Vans. Dit merk staat vooral bekend om hun skaterkleding en – schoenen. De sneakers van dit merk zijn iets breder van vorm waardoor ze er wat stoerder uit zijn. Maar je hoeft echt geen skater te zijn om deze sneakers te dragen. Een paar Vans hoort eigenlijk ook gewoon thuis in iedere schoenencollectie. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe sneaker merken. Zit jou merk hier niet tussen dan hoor ik graag wat wel jou favoriete merk ik. Laat het me weten in een comment. 

Voor meer info : Wat zijn jouw favoriete sneakers?