GTE2
Image default
Zakelijk

Website laten maken Den Bosch en omgeving

Website laten maken Den Bosch en omgeving

Wil jij ook Webdesign uitbesteden Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het goed adres. Wij maken niet alleen een mooie website, maar ook eentje die lekker snel laad. In de meeste gevallen doen wij dit met WordPress en een Cache plugin. Eventueel kunnen wij naar wens ook een Content Delivery Network (CDN) installeren. Het voordeel van een WordPress website is dat je deze zelf kunt beheren. Hiervoor is geen tussenkomst van een webdesigner nodig en dat scheelt op de lange termijn honderden euro’s. Het is heel eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen. Maar ook kun je de prijs aanpassen van een product als je een actie hebt. In slechts enkele seconden heb je dit gedaan en dat bespaard niet alleen geld, maar ook tijd. Je verandert het namelijk sneller als dat je een mailtje opgesteld hebt.

Geld verdienen met een affiliate website

Je kunt makkelijk geld verdienen met een affiliate website. Het enige wat je hoeft te doen is producten of diensten toevoegen aan jouw website of blog. Je kunt ook een Affiliate website laten maken. Zo wordt het design geregeld en hoef jij alleen nog maar te denken aan de teksten. Het grootste voordeel is dat je geen opstartkosten hebt voor het aanleggen van een voorraad. Je krijgt namelijk een gedeelte van de opbrengsten. Bij grote bedrijven kan dit oplopen tot 12%. Maar bij de kleinere en onbekende bedrijven kan het zomaar 50% of meer zijn. Soms spreken zij ook een vast bedrag af als vergoeding. Het is dus een wikken en wegen om zoveel mogelijk omzet te genereren.

Kies voor de Affiliate Held WordPress plugin

Voor al onze affiliate website gebruiken wij de WordPress plugin van Affiliate Held. Met deze plugin kan iedereen producten toevoegen aan zijn websites. Hij is zo makkelijk in gebruik dat je dit na een paar keer doen al onder de knie hebt. Vaak heb je in 2 minuten tijd een product toegevoegd en geplaatst in je bericht. Dit zorgt ervoor dat je website lekker snel blijft presteren, want je hoeft niet de hele feed online te zetten.

Gerelateerde artikelen

Bureau kopen voor uw thuiswerkplek? Een aantal aandachtspunten voor uw aankoop!

Laat uw spaargeld opbrengen

Recht op een transitievergoeding na ontslag op staande voet?