GTE2
Image default
Auto

Welke poetsmaterialen heb je nodig voor je wagen?

Wanneer je jouw wagen gaat reinigen dan heb je verschillende poetsmaterialen nodig, zoals een handborstel en microvezeldoekjes. Naast de microvezel doekjes vind je in het assortiment van Truckwash 1 ook poetsmaterialen voor het polijsten van auto’s, vrachtwagens, caravans of andere voertuigen.

Onze poetspads zijn extreem zacht en bieden hierdoor het allerbeste resultaat voor voertuigen. Bij slechte kwaliteit polijstpads ontstaan krassen, maar met onze hoge kwaliteit polijstpads hoeft je daar geen seconde bang voor te zijn! Ze zijn ideaal voor grote klussen, geven extra comfort bij het poetsen en ze zijn extreem zacht. Zo behaal je het allerbeste resultaat bij het polijsten van auto’s of andere voertuigen.

Zelf je wagen poetsen is net zo makkelijk

De poetsmaterialen in ons assortiment kunnen gebruikt worden om je auto te poetsen. Ben je het zat dat je auto er vuil en oud uit ziet? Dan kan je hem nu weer laten schijnen als nieuw. Als je weet hoe je jouw auto moet poetsen dan kan je dit gewoon zelf doen. Als je dat niet weet dan adviseren wij om een professioneel bedrijf het werk te laten doen of om daar informatie in te winnen. Een auto poetsen hoeft dus niet moeilijk te zijn.

Een hardborstel komt altijd van pas

Een handborstel in bezit hebben is altijd handig. De handborstels hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor het reinigen van het interieur en exterieur van elk type voertuig. Niet alleen zijn handborstels handig voor je wagen, maar ook bij het huishouden komen ze altijd van pas.

Voor meer info : Welke poetsmaterialen heb je nodig voor je wagen?