GTE2
Image default
Dienstverlening

Welkom bij dé vastgoedmakelaar van Beveren

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar met een persoonlijke aanpak, die jou in de watten legt tijdens het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning? Dan zit je goed bij .be build, een vastgoedmakelaar in Beveren die jou verder helpt met veel passie voor het vak en goede communicatie. Hun grondige kennis van de huizenmarkt bezorgen jou een stressvrije ervaring. Naast het kantoor in Beveren hebben ze een immokantoor in Temse. Ze zijn dus in heel het Waasland actief in de vastgoedsector. De regio kennen ze als hun broekzak. .be build is zonder twijfel dé vastgoedmakelaar in Beveren om een woning te kopen of verkopen.

Verhuur of verkoop woningen zonder zorgen en stress

Je wilt je woning verhuren of verkopen zonder stress en kopzorgen via een vastgoedmakelaar in Beveren? Deze specialisten staan voor je paraat. Ze publiceren advertenties, laten professionele foto’s trekken en bieden een nauwkeurige en gratis waardebepaling aan. Is je appartement of huis niet bemeubeld? Geen enkel problemen voor deze vastgoedmakelaar: ze plaatsen zelf meubels en zorgen zo voor een betere indruk bij potentiële huurders of kopers. Die zoeken ze ook graag voor jou. Zo zorgen ze ervoor dat er enkel serieuze kandidaten op de bezoeken die ze in samenspraak met jou inplannen, komen.

Alles is tot in de puntjes geregeld bij deze vastgoedmakelaar in Beveren

Als ze eenmaal een huurder of koper vinden, regelen ze ook alle administratie bij .be build. Bij de verkoop zijn alle wettelijk verplichte documenten volledig in orde. Bij een verhuur nemen ze de volledige beheer op zich. Zo word jij niet constant lastig gevallen met praktische vragen. Ze innen de huurgelden, lossen eventuele problemen op beantwoorden de vragen van huurders. Zo in jij enkel je centen, zonder extra stress. Dankzij jarenlange expertise en veel passie voor het vak zijn deze specialisten dé ideale vastgoedpartner!