GTE2
Image default
Auto

Zo kun je voor een vast bedrag per maand een nieuwe en ruime Renault Trafic leasen

Heb je geen groot bedrag op je rekening staan en wil je geen lening aangaan, maar toch graag in de nieuwste Renault Trafic rijden? Dé bestelbus van Renault die van alle gemakken is voorzien, hoge ogen scoort qua comfort, ruimte, stoer design en die tevens uit te breiden met vele accessoires? Dan kan leasen interessant voor je zijn. Voor een vast bedrag per maand kun je al een Renault Trafic leasen. Kies de standaard Renault Trafic, of met een dubbele cabine voor nog meer ruimte en comfort.

Hoe zoek je de juiste leasemaatschappij?

Het leasen van een auto wordt steeds populairder. Dit houdt in, dat er ook steeds meer leasemaatschappijen komen, die allemaal beweren de beste en goedkoopste te zijn. Denk je erover na om een auto te leasen, dan is het dus de moeite waard om meerdere leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken en offertes op te vragen. Let daarbij niet alleen op het bedrag wat je per maand gaat betalen, maar ook op de voorwaarden van het leasecontract. Ben je ZZP-er, dan gaat nog niet elke leasemaatschappij met je in zee. Let daar dus goed op. 

Zo kies je een passend leasecontract

Er zijn diverse leasecontracten waar je bij het leasen van een auto uit kunt kiezen.

De meest voorkomende is Full Operational Lease. In deze vorm van lease loopt het onderhoud en de verzekering van de auto via de leasemaatschappij. Kies je voor Netto Operational Lease, dan regel je zelf het onderhoud en de verzekering. Het financiële gedeelte loopt dan via de leasemaatschappij. De andere vorm van leasen is Financial Lease, waarbij de auto op naam van het bedrijf komt te staan. Daarnaast kun je met Short Lease ook al vanaf één maand een auto leasen.

Voor meer info : Zo kun je voor een vast bedrag per maand een nieuwe en ruime Renault Trafic leasen