GTE2
Image default
Bedrijven

Personeelsdossier met HRM software

Een personeelsdossier opstellen hoort ook bij de personeelsadministratie. Het is heel efficiënt om dit via een HRM-softwareprogramma te doen. Via de hrm software is dit ook nog eens veel eenvoudiger te doen. U kunt halfautomatisch te werk gaan met dit soort programma’s en daarmee bespaart u veel tijd. Ook bespaart u uzelf hiermee veel geld. Met de hrm systemen is het invullen van de gegevens simpel en vervolgens is het veranderen van de gegevens ook erg makkelijk. Bepaalde gegevens kunnen zelfs automatisch worden opgeslagen. Wat het voordeel hiervan is? Uiteindelijk heb je altijd een helder en duidelijk overzicht. Ook wanneer er na een bespreking het een en ander veranderd. De software neemt als het ware een deel van het werk uit handen. Hierdoor kunnen er ook minder fouten worden gemaakt en dit is vooral goed, omdat je dan pas echt tijd en geld bespaard. Met de tijd die je bespaart kun je weer investeren in personeelsmanagement. Met de HRM-software verbetert u dus de kwaliteit van het werk en het bedrijfsproces.

CBBS is een heuse specialist op het gebied van personeelszaken en HRM. Daarnaast heeft CBBS een bijzondere kennis over de verschillende cao. De meest complexe cao hebben ondertussen niets meer te verbergen en CBBS helpt u en uw organisatie graag verder. CBBS houdt de nieuwe ontwikkelingen binnen een branche ook bij (zoals bijvoorbeeld de cao bouw), zodat u zoveel mogelijk ontlast bent.

CBBS is niet zomaar een salarisservice. Nee, het is een totale versoepeling van de bedrijfsprocessen. Niet allen de personeelszaken kunnen vereenvoudigd worden. De taken als salaris berekenen kan veel eenvoudiger worden. De salarissen van al uw personeelsleden kunnen eenvoudig en snel worden berekend in de salarismodule. Ook kunnen persoonlijke bonussen worden toegevoegd. Hier is ook weer de kans op fouten tot een absoluut minimum beperkt. Zo worden personeelszaken geen lasten meer, maar lusten!

Voor meer info : Personeelsdossier met HRM software